Smz İnşaat
Smz İnşaat
Smz İnşaat
İkizce Haber Medya Radyo Tv

Bayilik sistemine büyük talep

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, geçen sene duyurduğu küçük esnafa destek veren ‘bayilik’ sistemine büyük oranda talep aldığını duyurdu.

Bayilik sistemine büyük talep
Smz İnşaat

Paylaşılan bilgilere göre bugüne kadar toplam 25 bayi, kapılarını müşterilerine açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, “Bayilik sistemi Avrupa’da son derece yaygın bir sistem ve bireysel girişimcilere, esnafa rekabet edebilme gücü sağlıyor.

Sabancı’nın yıllardır farklı endüstrilerde başarıyla yürütmüş olduğu bayilik modellerine dair bilgi birikimiyle zenginleştirdiğimiz bu sistemle esnafımızla birlikte büyümenin kapısını açıyoruz. Hedefimiz kısa bir süre içerisinde 100 bayiye ulaşabil-mek, ancak sayılardan daha önemlisi bayilerimizin kârlı bir şekilde işlerini modern ticaretin esaslarına göre yürütebildiklerinden emin olabilmek” dedi.

Tekirdağ Şarköy’de 6 aydır CarrefourSA bayiliği yapan Aykol Hasanoğlu da sisteme ilişkin olarak; “CarrefourSA’nın bayilik verdiğini öğrendiğim zaman hemen başvurumu yaptım. CarrefourSA yöneticileri oldukça profesyonel ve tecrübeli, size bu işin nasıl daha verimli yapılabileceğini anlatıyorlar, yol gösteriyorlar” diye konuştu.

 

BU İÇERİĞİ DİLEDİĞİNİZ YERDE PAYLAŞARAK BİZLERE DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ..!
Smz İnşaat
HER TÜRLÜ İSTEK ŞİKAYET HABER VE DUYURULARINIZ İÇİN BİZE ULAŞINIZ..!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ