Smz İnşaat
Smz İnşaat
Smz İnşaat
İkizce Haber Medya Radyo Tv

BÜYÜKŞEHİR’DE DURMAK YOK

BÜYÜKŞEHİR’DE DURMAK YOK
Smz İnşaat
BÜYÜKŞEHİR’DE DURMAK YOK
Ordu Büyükşehir Belediyesi, konforlu bir ulaşım için il genelindeki yol bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Çatalpınar ilçesine bağlı Güneyce ve Gündoğdu mahalle yolunda devam eden çalışmalarda, sarp ve eğimli arazilerde özverili bir çalışma yürütülüyor.
Ordu’da asfalt ve beton yol seferberliğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki, yeni yol açma, bakım onarım stabilize ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor. Bölgenin dik ve eğimli arazisinde vatandaşlara, standardı yüksek konforlu bir ulaşım sunmak için seferber olan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Çatalpınar Güneyce ve Gündoğdu mahallelerinde yol genişletme ve onarım çalışması başlattı.
7.5 KİLOMETRELİK GÜZERGAH EMÜLSİYON ASFALTLA BULUŞACAK
Toplam 1.5 kilometre genişletme yapılacak olan 7.5 kilometrelik güzergahtaki çalışmaların ardından altyapı çalışmaları başlayacak. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, yol emülsiyon asfalt ile buluşacak.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Devam eden çalışmalarla ilgili memnuniyetini ifade eden vatandaşlar, “Bu yolumuz bazı bölgelerde iki aracın yan yana geçişini engelleyecek kadar dardı. Büyükşehir Belediyemiz şu anda özverili bir çalışma yürütüyorlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.
BU İÇERİĞİ DİLEDİĞİNİZ YERDE PAYLAŞARAK BİZLERE DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ..!
Smz İnşaat
HER TÜRLÜ İSTEK ŞİKAYET HABER VE DUYURULARINIZ İÇİN BİZE ULAŞINIZ..!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ